Karate klub
Pitomača

Click here to edit subtitle

Rezultati s natjecanja...

 

14. ZAGREB KARATEFEST 2017, Zagreb


U Zagrebu je 18. 11. 2017. održan karate turnir sa nagradnim fondom od 3000 USD. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 5 natjecatelja u, a postigli su slijedeće plasmane:

KATE:


CICIBANKE (U8) B

1. Ema Dravec – 3. mjesto

2. Franka Makvić – 3. mjesto


MLAĐE UČENICE (U10) A

1. Nina Domović – 3. mjesto


UČENICE (U12) A

1. Leona Hustić – 5. mjesto


JUNIORKE (U18) A

1. Dorotea Grgičin – 1. mjesto


BORBE:


MLAĐE UČENICE (U10) -32kg

1. Nina Domović – 3. mjestoOdličan nastup na jakom turniru u Zagrebu odakle smo se vratili sa pregršt medalja u katama i borbama. Svi natjecatelji su bili odlični, te zasluženo osvojili medalje. Na tatamiju je dušu ostavila Leona, no medalja joj je ovaj puta izmakla. Dorotea je bila odlična zlatna, dok je Nina u borbama ostala bez finala nakon odluke sudaca pri rezultatu 0:0 u polufinalu. Čestitamo svim osvajačima medalja.


17. DARFEST 2017, Daruvar


U Daruvaru je 14. 10. 2017. održan 17. po redu tradicionalni karate turnir. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 6 natjecatelja u konkurenciji 4 zemlje sa 418 natjecatelja iz 49 klubova. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


KATE:

CICIBANKE (U8)
1. Ema Dravec – 2. mjesto
2. Franka Makvić – 3. mjesto


MLAĐE UČENICE (U10) B

1. Tena Tratnjak – 5. mjesto


MLAĐE UČENICE (U10) A

1. Nina Domović – bez plasmana


UČENICE (U12) A
1. Leona Hustić – bez plasmana


MLAĐE KADETKINJE (U14) A


1. Ema Tratnjak – bez plasmana


BORBE:

MLAĐE UČENICE (U10) -32kg
1. Nina Domović – 5. mjestoDaruvar uvijek služi kao ulazna provjera natjecateljskog perioda. Najmlađi su opet bili najbolji. Starijim curama je nedostajalo malo sportske sreće za osvajanje medalja, no ubrzo se vraćamo na tatami i jedva čekamo nove izazove. Čestitamo svim osvajačima medalja.

PRVENSTVO ŽUPANIJE 2017, Virovitica


U Virovitici je 15. 08. 2017. održano Prvenstvo županije Virovitičko-podravske u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 3 natjecateljice u konkurenciji 40 natjecatelja iz klubova naše županije. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 1. mjesto

UČENICE

1. Hustić Leona – 1. mjesto

MLAĐE KADETKINJE

1. Tratnjak Ema – 2. mjesto


Sezonu smo otvorili nastupom na Prvenstvu županije VPŽ. Tri natjecateljice pokazale su da smo i ove godine ozbiljan kandidat za velike rezultate. Dvije prvakinje županije i jedno izgubljeno finale će reći da smo dobro pripremili žensku ekipu za novu sezonu. Čestitke curama i treneru Dominiku Prtenjači, a posebno Leoni Hustić koja je svoj naslov osvojila treći puta zaredom. Od slijedećeg tjedna krećemo sa pripremama za predstojeća natjecanja.

PRVENSTVO HRVATSKE U KATAMA ZA MLAĐE UZRASTE 2017, Novigrad N/M


U Novigradu N/M je 29. 04. 2017. održano Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzraste. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


MLAĐE UČENICE

1. Nina Domović – bez plasmana

UČENICE

1. Leona Hustić – bez plasmana

UČENICI

1. Petar Tudić – 7. mjesto

MLAĐE KADETKINJE

1. Ema Tratnjak – bez plasmana

  

7. BRCKOVLJANI/GRADEC KUP 2017, Gradec


U Gradecu pored Vrbovca je 30. 04. 2017. održan 7. po redu međunarodni turnir u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 3 natjecatelja u konkurenciji 174 natjecatelja iz sportskih i tradicionalnih klubova Hrvatske. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane: 


KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 1. mjesto

UČENICE

1. Hustić Leona – 1. mjesto

KADETKINJE-SENIORKE

1. Grgičin Dorotea – 3. mjesto


Na Prvenstvo Hrvatske otišli smo s mladom ekipom koja je kao nagradu za tešku sezonu zaslužila nastup među najboljima. Ove godine nismo uzeli niti jedan službeni plasman, no ostajemo ustrajni do novog nastupa iduće godine.

Nakon odrađenog Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe uzraste još jednom smo se odazvali pozivu na druženje sa prijateljima iz tradicionalnog stila karatea. Leona je potvrdila prošlogodišnje zlato u učenicama, dok je Nina poboljšala prošlogodišnju broncu u zlato u mlađim učenicama. Dorotea je prvi puta nastupila na ovom natjecanju i odmah uzela broncu.

Sezona je bila naporna, ali uzeli smo ekipno zlato u U21 i pojedinačnu broncu u U21 na PH u katama. Sve zajedno osvojili smo 43 medalje. Od toga 14 zlatnih, 9 srebrnih i 20 brončanih medalja. Alan Uremović imao je samo jedan poraz u cijeloj sezoni, i to na PH u katama, čime je ostvario najbolji sezonski rezultat u povijesti kluba, a u njemu je obuhvaćeno državno ekipno zlato i pojedinačna bronca u U21. Sa veseljem nakon ljetne stanke krećemo u novu sezonu za koju očekujemo da će biti još bolja od upravo završene.

12. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR SVETI NIKOLA


U varaždinskoj Areni je 26. 11. 2016. održan tradicionalni turnir u karateu na kojem je nastupilo 57 klubova sa 525 natjecatelja iz Hrvatske i Bpsne i Hercegovine. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 6 natjecatelja, a naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

 

KATE:

MLAĐE UČENICE B liga

1. Tudić Jelena – 2. mjesto

 

MLAĐE UČENICE A liga

1. Domović Nina – 3. mjesto

 

UČENICE B liga

1. Hustić Leona – 5. mjesto

2. Tratnjak Ema – bez plasmana

 

UČENICI B liga

1. Furdić Ivan – bez plasmana

 

UČENICI A liga

1. Tudić Petar – 5. mjesto

 

UČENICE EKIPNO

1. Team Pitomača – 1. mjesto

 

I ove godine na kraju polusezone naših mlađih natjecatelja nastupili smo na jakom međunaronom turniru u Varaždinu. Od dva finala uzeli smo jedno, a od tri meča za broncu također samo jedno. Prije praznika još nas čeka Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u katama gdje se nadamo barem jednoj novoj velikoj medalji.

XIV. ZAGREB KARATE FEST, Zagreb


U zagrebačkom Domu sportova je 12. 11. 2016. održan 14. po redu karate turnir. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja, a naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

 

MLAĐE UČENICE B

1. Tudić Jelena – 1. mjesto

 

UČENICE A

1. Leona Hustić – 3. mjesto

2. Ema Tratnjak – 5. mjesto

 

UČENICI A

1. Tudić Petar – 1. mjesto

 

Još jedan dobar nastup odradili su naši najmlađi kataši na velikom turniru u Zagrebu. U velikoj konkurenciji bili smo vrlo blizu jooš boljih plasmana za koje je nedostajalo samo malo sportske sreće. Posebna pohvala ide za Petra Tudića koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji u kojoj je nastupao i aktualni prvak Hrvatske. Iznenadila je i njegova mlađa sestra Jelena koja je također osvojila zlato. Velika šteta je za Leonu Hustić koja je tijesno izgubila polufinale rezultatom 3:2, a njena protivnica kasnije u finalu osvojila zlato, kao i za Emu Tratnjak koja je na kraju izgubila u meču za broncu. Već za 2 tjedna ponovno nastupamo u Varaždinu odakle i ove godine očekujemo novu garnituru medalja.

16. DARFEST 2016, Daruvar

U Daruvaru je 15. 10. 2016. održan 16. po redu tradicionalni karate turnir. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 8 natjecatelja u konkurenciji 3 zemlje sa 447 natjecatelja iz 49 klubova. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


MLAĐE UČENICE A

1. Nina Domović – bez plasmana


UČENICI C

1. Ivan Furdić – 5. mjesto


UČENICE C

1. Neva Begović – bez plasmana


UČENICE A

1. Leona Hustić – 5. mjesto

2. Ema Tratnjak – bez plasmana


MLAĐI KADETI B

1. Jakov Begović – 3. mjesto


JUNIORI

1. Marko Bogović – 2. mjesto


JUNIORKE

1. Dorotea Grgičin – 5. mjesto


U velikoj konkurenciji na prvom pravom natjecanju ove sezone dio naših natjecatelja je nastupio i bili su vrlo blizu osvajanju 5 medalja, no realizirane su samo 2. Već slijedeći vikend nastupamo na međunarodnom turniru u mađarskom Barču.

KUP PRIJATELJSTVA KK OKINAWA 2016, Veliki Bukovec

U Velikom Bukovcu je 08. 10. 2016. održan karate turnir Kup prijateljstva Karate kluba Okinawa. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 6 natjecatelja i 2 ekipe uz još 10-ak klubova koji su se odazvali na proslavu dana općine Veliki Bukovec. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 1. mjesto


UČENICE – KADETKINJE

1. Hustić Leona – 2. mjesto

1. Tratnjak Ema – 3. mjesto


SENIORI +16

1. Uremović Alan – 1. mjesto

2. Prtenjača Dominik – 3. mjesto

2. Bogović Marko – 3. mjesto


UČENICE EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Hustić Leona, Tratnjak Ema, Matosović Hana) – 1. mjesto


SENIORI EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Bogović Marko, Uremović Alan, Prtenjača Dominik) – 1. mjesto


Sa 6 natjecatelja i 2 ekipe osvojili smo 8 medalja, sa čak 4 zlatne medalje. Nakon Prvenstva regije nastupili smo kod prijateljskog kluba na revijalnom kupu prijateljstva u tijeku priprema za pravi početak nove sezone natjecanja. Uz osvajače zlata treba istaknuti i Leonu koja je zbog spajanja uzrasnih kategorija sa samo 10 godina osvojila srebro u kategoriji U16, izgubivši u finalu od 5 godina starije protivnice. Već u subotu nastupamo u Daruvaru na jakom međunardnom turniru.

PRVENSTVO ŽUPANIJE 2016, Virovitica

U Virovitici je 15. 08. 2016. održano Prvenstvo županije Virovitičko-podravske u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 5 natjecatelja u konkurenciji 43 natjecatelja iz klubova naše županije. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:


KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 3. mjesto


UČENICE

1. Hustić Leona – 1. mjesto

2. Tratnjak Ema – 2. mjesto

3. Matosović Hana – 3. mjesto


UČENICI

1. Tudić Petar – 3. mjesto


Na početku još jedne sezone naši najmlađi natjecatelji nastupili su na Prvenstvu županije VPŽ. Sa 5 natjecatelja osvojili smo 5 medalja, a Leona je obranila prošlogodišnji naslov prvakinje regije. Već sada krećemo sa pripremama da što spremniji i što bolji dočekamo predstojeća natjecanja.


U Gradecu pored Vrbovca je 29. 05. 2016. održan 6. po redu međunarodni turnir u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 17 natjecatelja i 2 ekipe u konkurenciji 200tinjak natjecatelja iz sportskih i tradicionalnih klubova Hrvatske. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KATE:

MLAĐE UČENICE

1. Domović Nina – 3. mjesto

2. Tudić Jelena – 3. mjesto

MLAĐI UČENICI

1. Hrvoić Dario – bez plasmana

UČENICE

1. Hustić Leona – 1. mjesto

2. Tratnjak Ema – 3. mjesto

3. Matosović Leona – 3. mjesto

4. Begović Neva – bez plasmana

5. Hrvoić Sandra – bez plasmana

UČENICE EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Hustić Leona, Tratnjak Ema, Domović Nina) – bez plasmana

UČENICI

1. Tudić Petar – 3. mjesto

2. Furdić Ivan – bez plasmana

MLAĐE KADETKINJE

1. Hrvoić Andrea – 5. mjesto

MLAĐI KADETI

1. Bokan Marko – 2. mjesto

SENIORI

1. Uremović Alan – 1. mjesto

2. Prtenjača Dominik – 3. mjesto

SENIORI EKIPNO

1. TEAM RAKETA (Uremović Alan, Prtenjača Dominik, Petrović Igor) – 1. mjesto

VETERANI

1. Petrović Igor – 1. mjesto


BORBE:

MLAĐE UČENICE OPEN

1. Domović Nina – 3. mjesto

UČENICE OPEN

1. Tratnjak Ema – 5. mjesto


Na zatvaranju sezone ponovno smo odmjerili snage sa predstavnicima tradicionalnog stila karatea. Karate klub Pitomača završio je na 4. mjestu u poretku klubova sa osvojenih 4 zlata, 1 srebrom i 7 bronci. Najmlađe cure su pokupile čak 5 medalja od 8 koje su se dijelile u te dvije kategorije, dok su seniori suvereno počistili pojedinačnu i ekipnu konkurenciju. Također, uzeli smo zlato i u revijalnoj veteranskoj konkurenciji. Sezona je bila vrlo intenzivna i teška, ali uzeli smo broncu sa juiorskog PH u katama i dva pojedinačna te jedno ekipno 7. mjesto na učeničkom PH u katama. Sa veseljem nakon ljetne stanke krećemo u novu sezonu za koju se nadamo da će biti još bolja od upravo završene.

PRVENSTVO HRVATSKE U KATAMA ZA MLAĐE UZRASTE 2016, Samobor

U Samoboru je 22. 04. 2016. održano Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzraste. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 5 natjecatelja i 1 ekipom. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

MLAĐE UČENICE

1. Nina Domović – bez plasmana

UČENICE

1. Leona Hustić – 7. mjesto

2. Ema Tratnjak – bez plasmana

3. Hana Matosović – bez plasmana

UČENICI

1. Petar Tudić – 7. mjesto

 UČENICE KATE EKIPNO

1. Team Pitomača – 7. mjesto

 

Sezonu završavamo sa čak 3 službena plasmana na Prvenstvu Hrvatske. Ako se uzme u obzir da smo 7. mjesta osvojili u konkurencijama 47 učenica, 27 učenika i 12 ekipa, možemo biti zadovoljni prikazanim. Samo Petar nije bio debitant na Prvenstvu Hrvatske, ali svi su svojim nastupima pokazali da na slijedećem Prvenstvu Hrvatske mogu još i više. To će nam biti motivacija za slijedeću sezonu.
PODRAVINA – ĐURĐEVAC OPEN 2016, Đurđevac
U Đurđevcu je 02. 04. 2016. održan 7. Podravina – Đurđevac open u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 7 natjecatelja i 1 ekipom u konkurenciji 757 natjecatelja iz 71 kluba iz 6 zemalja. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KATE:

MLAĐE UČENICE B LIGA

1. Domović Nina – 3. mjesto

MLAĐE UČENICE A LIGA

1. Hustić Leona – 2. mjesto

UČENICE B LIGA

1. Tratnjak Ema – bez plasmana

2. Matosović Hana – bez plasmana

UČENICI A LIGA

1. Tudić Petar – 5. mjesto

KADETI

1. Bogović Marko – 5. mjesto

JUNIORI

1. Uremović Alan – 2. mjesto

2. Bogović Marko – 5. mjesto

SENIORI

1. Uremović Alan – 3. mjesto


UČENICE EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Hustić Leona, Tratnjak Ema, Matosović Hana) – 2. mjesto


BORBE:

MLAĐE UČENICE -32kg

1. Domović Nina – 3. mjesto

UČENICE -36kg

1. Tratnjak Ema – 3. mjesto

UČENICE -40kg

1. Matosović Hana – 5. mjesto

 

Sa 7 natjecatelja i 1 ekipom osvojili smo 7 medalja. Nažalost seniorska ekipna nije nastupila zbog privatnih razloga, što nam je zasigurno odnijelo zlato u toj kategoriji. U poretku klubova koji su nastupili u katama smjestili smo se na 9. mjesto od 33 kluba po broju plasmana. U poretku klubova koji su nastupili u borbama smjestili smo se na 39. mjesto od 62 kluba po broju plasmana. U ukupnom poretku klubova na natjecanju završili smo kao 27. po broju plasmana od 71 kluba koji su nastupili na ovom velikom natjecanju. Ovim nastupom završili smo pripremni period za Prvenstvo Hrvatske u travnju, a nadamo se da će nas dobra sreća pratiti i ovaj puta.

VIROVITICA KARATE FEST 2016, Virovitica
U Virovitici je 05. 03. 2016. održan 14. Karate fest Virovitica open u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 8 natjecatelja i 1 ekipom u konkurenciji 618 natjecatelja iz 70 klubova iz 9 zemalja. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KATE:

CICIBANKE

1. Domović Nina – 1. mjesto

MLAĐE UČENICE

1. Hustić Leona – 5. mjesto

UČENICE

1. Tratnjak Ema – bez plasmana

2. Matosović Hana – bez plasmana

UČENICI

1. Tudić Petar – bez plasmana

KADETI

1. Bogović Marko – 5. mjesto

JUNIORI

1. Bogović Marko – 2. mjesto

2. Uremović Alan – 5. mjesto

SENIORI

1. Prtenjača Dominik – 3. mjesto


SENIORI EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Bogović, Uremović, Prtenjača) – 1. mjesto


BORBE:

MLAĐE UČENICE -32kg

1. Domović Nina – bez plasmana

UČENICE -36kg

1. Tratnjak Ema – 3. mjesto

UČENICE -40kg

1. Matosović Hana – bez plasmana

 

Sa 8 natjecatelja i 1 ekipom osvojili smo 5 medalja, uz seniorsko ekipno zlato u katama. U poretku klubova u katama smjestili smo se na 10. mjesto po broju plasmana od 34 kluba koji su nastupili u katama. U ukupnom poretku od 70 klubova završili smo kao 18. klub turnira. Bravo za sve natjecatelje! Stasala je nova generacija boraca, i uz standardno dobre nastupe u katama borci imaju našu punu podršku. Još je preostao samo kontrolni turnir u Đurđevcu, a nakon toga slijede završne pripreme za Prvenstvo Hrvatske u travnju.

PRVENSTVO REGIJE 2016, Nedelišće
U Nedelišću je 13. 02. 2016. održano Prvenstvo regije Sjevero-zapadne Hrvatske u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 10 natjecatelja i 2 ekipe u konkurenciji 197 natjecatelja iz 16 klubova Regije. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:
KATE:

CICIBANKE

1. Domović Nina – 3. mjesto

MLAĐE UČENICE

1. Hustić Leona – 3. mjesto

UČENICE

1. Tratnjak Ema – 5. mjesto

2. Matosović Hana – bez plasmana

UČENICI

1. Tudić Petar – 3. mjesto

MLAĐI KADETI

1. Bokan Marko – bez plasmana

KADETI

1. Bogović Marko – 2. mjesto

2. Tkalčec Kris – 3. mjesto

JUNIORI

1. Uremović Alan – 3. mjesto

MLAĐI SENIORI

1. Prtenjača Dominik – 1. mjesto

UČENICE EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Hustić Leona, Tratnjak Ema, Matosović Hana) – 1. mjesto

SENIORI EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Bogović Marko, Uremović Alan, Prtenjača Dominik) – 1. mjesto

 

BORBE:

MLAĐE UČENICE -28kg

1. Domović Nina – 5. mjesto 

UČENICE EKIPNO

1. TEAM PITOMAČA (Hustić Leona, Tratnjak Ema, Domović Nina) – 3. mjesto

 

Sa 10 natjecatelja i 3 ekipe osvojili smo 10 medalja, a imamo 3 prvaka regije. U ukupnom poretku klubova smjestili smo se na 3. mjesto po broju plasmana u katama, a ukupno smo 9. Na ovom teškom natjecanju pokazali smo da se možemo pouzdati u neke nove klince na predstojećim natjecanjima, a već početkom ožujka čeka nas natup na Virovitica Open-u dok čekamo Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u travnju na kojem ćemo odmjeriti snage sa najboljima iz cijele Hrvatske.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETE, JUNIORE I MLAĐE SENIORE 2016, Slavonski Brod
U Slavonskom Brodu je 20. 12. 2015. održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 2 natjecatelja u pojedinačnoj konkurenciji. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KADETI

1. Marko Bogović – 7. mjesto

JUNIORI A

1. Alan Uremović – 3. mjesto

Već treće Prvenstvo Hrvatske za redom vratili smo se sa osvojenom medaljom sa najveće smotre karatea u Hrvatskoj. Ovaj puta pojedinačnu brončanu medalju uzeo je Alan Uremović, najmlađi majstor karatea u Karate klubu Pitomača. U konkurenciji 12 juniora (16 i 17 godina) Alan je pobjedio u osmini i četvrtfinalu, izgubio tijesno 4:1 polufinale, a u meču za broncu dominirao sa 5:0. Nažalost, Marko Bogović je bio u izglednoj prilici za isti ili bolji rezultat, no očito se nije oporavio od lakše ozlijede, te je na kraju završio na 7. mjestu u konkurenciji 15 kadeta (14 i 15 godina). Za ove natjecatelje sada predstoji kvalitetan odmor, a već u veljači počinju premamo se za nastupe na PH u sezoni 2016/17 u kojoj se nadamo da će se izvrsni rezultati nastaviti.

TRBOVLJE OPEN 2015
U slovenskom Trbovlju je 05. 02. 2015. održan tradicionalni turnir u karateu na kojem je Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 2 natjecatelja, a naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KATE:

UČENICI

1. Tudić Petar – 7. mjesto

JUNIORI

1. Uremović Alan – bez plasmana

Poslijednja provjera prije PH za Alana na kojoj smo vidjeli još nekoliko sitnica na kojima treba poraditi. Nadamo se dobrom rezultatu na PH jer prikazano ulijeva povjerenje. Petar je bio odličan.

11. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR SVETI NIKOLA
U varaždinskoj Areni je 21. 11. 2015. održan tradicionalni turnir u karateu na kojem je nastupilo 56 klubova sa 496 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 13 natjecatelja, a naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

KATE:

MLAĐE UČENICE B liga

1. Hustić Leona – 3. mjesto

2. Domović Nina – 7. mjesto

3. Matodović Hana – bez plasmana

UČENICE B liga

1. Begović Neva – bez plasmana

2. Tratnjak Ema – bez plasmana

UČENICI B liga

1. Tkalčec Martin – bez plasmana

UČENICI A liga

1. Tudić Petar – 2. mjesto

2. Ban Andrija – bez plasmana

MLAĐI KADETI B liga

1. Grgačić Vili – 3. mjesto

2. Begović Jakov – 5. mjesto

MLAĐI KADETI A liga

1. Bokan Marko – 5. mjesto

KADETI

1. Marko Bogović – 1. mjesto

2. Tkalčec Kris – 5. mjesto

BORBE

MLAĐE UČENICE -28kg

1. Domović Nina – bez plasmana

Za kraj polusezone naših mlađih natjecatelja nastupili smo na jakom međunaronom turniru. U službenim kategorijama imali smo dva finala, u kojima je Petar izgubio 3:2 nakon dvije pobjede i Marko pobjedio 3:2 također nakon dvije suverene pobjede. Također, imali smo i odličan nastup Leone koja je u konkurenciji od 20 natjecateljica imala četiri meča i osvojila broncu, a medaljom istog sjaja okitio se i Vili. Sada nam samo preostaje prije praznika dobro se pripremiti za Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore koje je preseljeno na kraj prosinca.
13. Zagreb KarateFest 2015

U Zagrebu je 07. 11. 2015. održan 13. po redu turnir u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 12 natjecatelja i 1 ekipom, a naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:
Natjecatelj
Kategorija
kate/borbe
Plasman
Hana Matosović
MLAĐE UČENICE B
kate
5.
Leona Hustić
MLAĐE UČENICE B
kate
X
Neva Begović
UČENICE B
kate
X
Martin Tkalčec
UČENICI B
kate
5.
Petar Tudić
UČENICI A
kate
1.
Andrija Ban
UČENICI A
kate
3.
Vili Grgačić
MLAĐI KADETI B
kate
1.
Jakov Begović
MLAĐI KADETI B
kate
2.
Marko Bokan
MLAĐI KADETI A
kate
3.
Marko Bogović
KADETI A
kate
1.
Kris Tkalčec
KADETI A
kate
3.
Uremović Alan
JUNIORI A
kate
2.
Team Pitomača (Uremović Alan, Bogović Marko, Prtenjača Dominik)
JUNIORI / SENIORI EKIPNO 
kate
1.
I ove godine nastupili smo u Domu sportova, ali u značajno većem sastavu od prošle godine. Na samom početku nastupilo je kata team, aktualni prvaci Hrvatske, i obranio prošlogodišnji naslov glatko rezultatom 5:0. U pojedinačnoj konkurenciji ukupno 3 puta smo bili najbolji, i to Petar Tudić, Vili Grgačić i Marko Bokan. Još 2 natjecatelja gubila su finale, a u 3 kategorije imamo po dva natjecatelja među medaljama. Odličan nastup, puno medalja i još jedan dobar nastup u Domu sportova. Već za dva tjedna nastupamo u Varaždinu.
15. Darfest 2015, Daruvar

U Daruvaru je 17. 10. 2015. održan 15. po redu tradicionalni karate turnir. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 14 natjecatelja u konkurenciji 3 zemlje sa 365 natjecatelja iz 42 kluba. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:
Natjecatelj
Kategorija
kate/borbe
Plasman
Borna Sesvečan
MLAĐI UČENICI A
kate
5.
Andrija Ban
UČENICI A
kate
5.
Marko Bogović
KADETI A
kate
3.
Veronika Tudić
KADETKINJE A
kate
5.
Dominik Prtenjača
JUNIORI A
kate
3.
Alan Uremović
JUNIORI A
kate
5.
Jakov Begović
MLAĐI KADETI B
kate
3.
Kris Tkalčec
MLAĐI KADETI B
kate
5.
Ema Tratnjak
UČENICE B
kate
5.
Nina Domović
CICIBANKE C
kate
3.
Hana Matosović
MLAĐE UČENICE C
kate
3.
Leona Hustić
MLAĐE UČENICE C
kate
X
Martin Tkalčec
UČENICI C
kate
X
Neva Begović
UČENICE C
kate
X
Ovaj jaki međunarodni turnir iskoristili smo za prve nastupe nove generacije natjecatelja u našem klubu. Početničke kategorije C namjenjene su upravo takvim natjecateljima. Od 5 novih natjecatelja medaljama su se okitile dvije najmlađe, Nina i Hana, dok je Leona propustila uzeti zlato. Čak 6 mečeva za broncu smo izgubili, dok smo ukupno osvojili 6 medalja. Stari natjecatelji su opet pokazali da su u vrhu, šteta samo što se Alan i Veronika nisu popeli korak dalje i došli do medalja. Već za 3 tjedna čeka nas nastup u Zagrebu u Domu sportova gdje ponovno očekujemo nove medalje.

PRVENSTVO ŽUPANIJE 2015, Virovitica


U Virovitici je 15. 08. 2015. održano Prvenstvo županije Virovitičko-podravske u karateu. Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 12 natjecatelja u konkurenciji 50 natjecatelja iz klubova naše županije. Naši natjecatelji postigli su slijedeće plasmane:

Natjecatelj
Kategorija
kate/borbe
Plasman
Hustić Leona
MLAĐE UČENICE
kate
1.
Tudić Jelena
MLAĐE UČENICE
kate
2.
Domović Nina
MLAĐE UČENICE
kate
3.
Matosović Hana
MLAĐE UČENICE
kate
3.
Sesvečan Borna
MLAĐI UČENICI
kate
2.
Tudić Petar
UČENICI
kate
3.
Tkalčec Martin
UČENICI
kate
X.
Tratnjak Ema
UČENICE
kate
1.
Begović Neva
UČENICE
kate
2.
Vili Grgačić
MLAĐI KADETI
kate
2.
Chris Tkalčec
MLAĐI KADETI
kate
3.
Jakov Begović
MLAĐI KADETI
kate
3.
Na ovogodišnjem izdanju Prvenstva županije nastupili smo sa dvostruko većom ekipom nego prošle godine. Iz županijeskih kategorija izašli su prošlogodišnji prvaci Tudić Veronika i Bogović Marko, ali i bez njih imamo dvije prvakinje županije. U svim kategorijama kata smo u samom vrhu jer smo u svakoj kategoriji u kojoj smo nastupali imali barem jednog finalistu. Sa ukupno 11 medalja ovo je jedan od naših najboljih nastupa na Prvenstvu županije. Pripreme počinju za tjedan dana za sezonu u kojoj očekujemo još puno dobrih rezultata.

Welcome

Upcoming Events

Recent Forum Posts

Recent Videos

782 views - 0 comments
692 views - 0 comments
925 views - 0 comments